SZUPERHŐSÖK BEVETÉSEN - Trénereket keresünk ösztöndíjas programunkba!


A több éves szakmai háttérrel rendelkező Roma hősök workshop fejlesztéséhez kortárs trénereket keresünk! 18 és 24 év közötti roma és nem roma fiúkat és lányokat, akik úgy érzik, belevágnának egy igazi szuperhősös bevetésbe!

Roma Hősök workshop Budpesten

Te vagy a mi emberünk, ha tanulói jogviszonyod van, ha szeretsz kommunikálni, nyitott vagy a társadalmi témák és a színház iránt, valamint érdekel, hogyan vélekednek a kortársaid mindnyájunkat érintő kérdésekről.

Az ösztöndíj mellett szakmai képzést biztosítunk, ami magában foglalja a tréneri és kommunikációs alaptechnikákat, valamint a Független Színház Magyarország által kidolgozott metódust, és mindent, ami ahhoz kell, hogy felkészültnek és sikeresnek érezd magad trénerként!

A jelentkezéshez a motivációs leveledben írd le, milyen témák foglalkoztatnak igazán és miért!

Roma Hősök workshop Pécsen

Jelentkezési határidő: 2019. október 30. (ha korábban jelentkezel, az előny)

Amit kínálunk
Ösztöndíj a szakmai képzés ideje alatt, egyéni és csoportos mentorálás, csoportvezetés a gyakorlatban, jó hangulat, baráti légkör, hosszútávú tanulási lehetőség, rendszeres visszajelzés, bekapcsolódási lehetőség a Független Színház Magyarország munkáiba, további ösztöndíj lehetőség.

Elvárásaink
Legyél nyitott és kezdeményező! Vállald a teljes képzésen való részvételt, tedd oda magad a munkában, gazdagíts minket a rád jellemző optimizmussal és világjobbító szándékkal. Ismerd meg a workshop alapját képző színdarabokat, amit mi biztosítjuk a képzés elején. Találd fel magad új helyzetekben, érezd magad egyszerre biztonságban és nyeregben! A találkozókra, képzési alkalmakra érkezz pontosan, hozd a lelkesedésed és vidd a jó hírünket!
Leendő ösztöndíjasok kiválasztása: 2019. november 8–ig folyamatosan, a jelentkezés sorrendjében történik.

A kiválasztás folyamata
  1. Küldj magadról motivációs levelet;
  2. Személyes interjú;
  3. Csoportos alkalom 2019. november 7-én.
A Képzés 2019 novemberében veszi kezdetét és 2020 februárjáig tart, havi 20 órában (összesen 80 óra, heti 2x2,5 óra). 

A kiválasztottak,  2020.február 6-10-ig egy Budapesten megrendezésre kerülő nemzetközi találkozón is részt vesznek, amelyen négy európai ország (Spanyolország, Olaszország, Románia és Magyarország) kortárs trénerei tanulnak egymástól.

Jelentkezéssel és további infókkal kapcsolatban keress bátran a szinhaz@fuggetlenszinhaz.hu e-mail címen és/vagy a 06-70-415-4797 telefonszámon! Az erő és a telefonom is mindig velem van!

Üdvözlettel: Szegedi Tamás András – oktatási programvezető

BEVETÉS INDUL, ÉREZD AZ ERŐT, JELENTKEZZ!


Az Európai Unió Erasmus+ keretprogramja, valamint a Badur Alapítvány által támogatott képzés.